Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )(2017) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Яровий, Володимир ЮрійовичВведення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).Документ М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків ( Патент на корисну модель № 120626 )(2017) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тарасюк, Олена Андріївна; Гончаренко, Таїса ЮріївнаВведення м'ясної сировини - м'яса курячого - менше 35 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного складу за рахунок зменшення відсотку тваринних білків у рецептурі, а більше 37 % не доцільно з точки зору собівартості; печінки курячої менше 14 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного 40 складу, а більше 17 % не доцільно з точки зору собівартості та надання продукту масткої консистенції.Документ Січений м'ясо-рослинний напівфабрикат (Патент на корисну модель 21959)(2007) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Гончаренко, Таїса ЮріївнаРозроблено січений м'ясо-рослинний напівфабрикат, що включає м'ясо подрібнене, яйця, цибулю, моркву, хліб та воду, який відрізняється тим, що додатково містить пробуджені зернопродукти. A chopped meat-and-vegetable intermediate product, that includes meat ground up, eggs, bow, carrot, bread and water, is worked out, that differs in that additionally contains woken up cereals.