Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Крекер «Амарантове диво» (Патент на корисну модель № 131265)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна БогданівнаДоведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків монарди двійчастої при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантове диво» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It is proved that the use of flour of amaranth, gum arabic and oil extract on the basis of sunflower oil and monarchic binary leaves in the production of crackers is expedient for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of a cracker "Amaranth wonder" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.Документ Крекер «Амарантова магія» (Патент на корисну модель № 131267)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна БогданівнаБуло доведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків пажитника сінного при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантова магія» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It has been proven that the use of amaranth flour, gum arabic oil and oil extract based on sunflower oil and hay fennel leaves in the production of crackers is appropriate for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of the dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of crackers "Amaranth magic" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.Документ Спосіб виробництва крекеру (Патент на корисну модель № 127291)(2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Стадник, Тетяна БогданівнаДеклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням для обробки після випікання зовнішньої поверхні крекеру масляного екстракту монарди двійчастої або пажитника. Спосіб виробництва крекеру дозволяє одержати крекер з подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців), оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними властивостями. Utility model patent patent. A method for the production of crackers using for processing after baking the outer surface of the cracker oil extract monardia double or fenugreek has been developed. The method of production of crackers allows you to get a cracker with a long shelf life (up to 12 months), original spicy taste, improved organoleptic properties.Документ Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на винахід № 118930)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга ОлександрівнаПатент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Patent for invention. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).Документ Крекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)(2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила СеменівнаРозроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.Документ Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на корисну модель № 128152)(2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility Declaration Patent. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).Документ Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127289)(2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДеклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A method for the production of crackers using spicy-aromatic phyto raw materials and cysteine was developed. The method of production of cracker "Forest Breath" allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with original spicy taste, improved organoleptic properties and extended shelf life (up to 12 months).Документ Спосіб виробництва крекеру (Патент на винахід № 118425)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Стадник, Тетяна БогданівнаПатент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням для обробки після випікання зовнішньої поверхні крекеру масляного екстракту монарди двійчастої або пажитника. Спосіб виробництва крекеру дозволяє одержати крекер з подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців), оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними властивостями. Patent of the invention. A method for the production of crackers using for processing after baking the outer surface of the cracker oil extract monardia double or fenugreek has been developed. The method of production of crackers allows you to get a cracker with a long shelf life (up to 12 months), original spicy taste, improved organoleptic properties.Документ Крекер «Лісовий подих» (Патент на винахід № 118931)(2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила СеменівнаПатент на винахід. Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. Patent of the invention. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.