Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на винахід № 118930)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна
    Патент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Patent for invention. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127806)
    (2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила Семенівна
    Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Таємниця» (Деклараційний патент на корисну модель № 127290)
    (2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено крекер з застосуванням цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси монарди двійчастої. Заявлена рецептура дозволяє одержати крекер «Таємниця» з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A cracker was developed using cysteine and dry ground crushed monardial bivalve phytomass. The claimed recipe allows you to obtain a cracker "Mystery" with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life (up to 12 months).
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Таємниця» (Патент на винахід № 118073)
    (2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна
    Патент на винахід. Розроблено крекер з застосуванням цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси монарди двійчастої. Заявлена рецептура дозволяє одержати крекер «Таємниця» з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання. Рatent for the invention. A cracker was developed using cysteine and dry ground crushed monardial bivalve phytomass. The claimed recipe allows you to get a cracker "Mystery" with improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на корисну модель № 128152)
    (2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility Declaration Patent. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» (Патент на корисну модель № 127289)
    (2018) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility model patent patent. A method for the production of crackers using spicy-aromatic phyto raw materials and cysteine was developed. The method of production of cracker "Forest Breath" allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with original spicy taste, improved organoleptic properties and extended shelf life (up to 12 months).
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Лісовий подих» (Патент на винахід № 118931)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Букшина, Людмила Семенівна
    Патент на винахід. Розроблено рецептуру крекеру з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками, подовженим терміном придатності до споживання завдяки застосуванню цистеїну та сухої подрібненої надземної фітомаси пажитника сінного. Patent of the invention. A cracker recipe with improved structural-mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics, extended shelf life due to the use of cysteine and dry ground aerial phytomass was developed.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру «Лісовий подих» (Патент на винахід № 118528)
    (2019) Дзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Винахід стосується способу виробництва крекеру, що включає приготування тіста шляхом змішування емульсії, яка складається з рідких компонентів, з пшеничним борошном, хімічними розпушувачами, поліпшувачем відновлювальної дії, багаторазове прокатування тістової стрічки з додаванням на стадії прокатки жирового прошарку між шарами тіста, формування тістових заготовок, випікання та охолодження готових виробів, причому під час приготування тіста як поліпшувач відновлювальної дії додають цистеїн у кількості 0,01-0,09 % до рецептурного складу, після замішування тіста його направляють на відлежування протягом 15-45 хв, та додатково у жировий прошарок між шарами тіста додають суху подрібнену надземну фіто масу пажитника сінного у кількості 0,2-0,5 % до рецептурного складу. The invention relates to a method of producing a cracker comprising the preparation of a dough by mixing an emulsion consisting of liquid components with wheat flour, chemical rutting agents, a restorer, a multiply rolling of a dough strip with the addition of a layer of fat during the rolling of a dough layer, forming dough preparations, baking and cooking of finished products, and during the preparation of dough as a restorative enhancer add cysteine in the amount of 0,01-0,09% to the prescription composition, donkey kneading it sent to the softened for 15-45 minutes, and in addition to fat layer between layers of dough add chopped dry weight of aboveground phyto fenugreek hay in an amount to 0.2-0.5% of prescription composition.