Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогуртів (Патент на винахід № 106141)(2014) Воронцов, Олександр Олександрович; Діжевська, Вікторія СергіївнаДосягнення покращених органолептичних показників та нормалізування складу та функції мікрофлори кишково-шлункового тракту за рахунок використання суміші мікроорганізмів. Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту , співвідношення культур, мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4,5 Lactobacterium acidophilum 1,5-2,5. Achievement of improved organoleptic parameters and normalization of the composition and function of the microflora of the gastrointestinal tract due to the use of a mixture of microorganisms. Composition of a mixture of microorganisms for the production of yogurt, the ratio of crops, mass. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4.5 Lactobacterium acidophilum 1.5-2.5.