Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)
    (1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна
    Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)
    (1996) Свінціцька, Анна Іванівна; Танащук, Людмила Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Карпович, Микола Сергійович
    Запропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв. Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)
    (1998) Танащук, Людмила Іванівна; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Івчук, Надія Павлівна; Карпович, Микола Сергійович; Костюк, Ігор Вікторович
    Запропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу. Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis.