Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре (Патент на корисну модель № 55210)
    (2007) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру збивних цукерок з пектиновмісним гарбузовим пюре. Збивні цукерки з пектиновмісним гарбузовим пюре, що містять глазур, цукор – пісок, патоку, желатин – структуроутворювач, кислоту лимонну, які відрізняються тим, що як структуроутворювач збивної структури використовується яєчний білок та додатково використовується пектиновмісне гарбузове пюре, молоко сухе, есенції.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)
    (2006) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Патент на корисну модель. Спосіб виробництва комбінованих кремово – збивних цукерок, що включає приготування цукеркової кремово – збивної молочної маси для оболонки з додаванням суміші гідроколоїдів тваринного та рослинного походження та начинки, який відрізняється тим, що додатково в кремово-збивну молочну масу для оболонки вводять поверхнево-активну речовину, в якості гідроколоїдів використовують поєднання желатину та карагенану в співвідношенні – 3:1, а для начинки використовують кремово - збивну цукеркову масу на основі рослинного жиру, згущеного молока та поверхнево-активних речовин, формування здійснюється на шнековому ко – екструдері. Utility model patent. Method of manufacturing combined cream - whipped candy, including candy cooking cream - churned milk supply for the shell with the addition of a mixture of hydrocolloids of plant and animal origin and toppings, wherein further in cream-dairy whipped mass for shell injected surfactant, as hydrocolloids use a combination of gelatin and carrageenan in the ratio - 3:1, and used for filling cream - whipped candy to a lot of vegetable fat, condensed milk and surfactants, the formation is to screw co - ekstuderi.
  • Ескіз
    Документ
    Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)
    (2006) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Мулаточка”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка”, які містять глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, рослинний жир, кислоту лимонну, спирт, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної структури використовується желатин та каррагенан, поверхнево –активна речовина, сироватка та какао – порошок. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Mulatochka." Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" containing icing, sugar, syrup, condensed milk, vegetable fat, citric acid, alcohol, other than the fact that as a basic structure-creamy churned structure used gelatin and сarrageenan, surfactant, whey and cocoa – powder.
  • Ескіз
    Документ
    Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522)
    (2006) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”, які містять шоколадну глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, піноутворювач, драглеутворювач, кислоту лимонну, ароматизатор, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної цукеркової маси використовується суміш пектину та карагенану, поверхнево–активна речовина, рослинний жир, спирт, сухе молоко, спирт. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Hummingbird - a prize." Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" containing chocolate icing, sugar, molasses, evaporated milk, foaming agents, drahleutvoryuvach, citric acid, flavorings, other than the fact that as a basic structure-churned creamy candy mass a mixture of pectin and carrageenan, surfactant, vegetable oil, alcohol, milk, alcohol.