Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939)(2014) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичКомпозиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.