Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Закуска із баклажанів (Патент на корисну модель № 89594)(2014) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Мельник (Ткачук), Наталія АндріївнаЗакуска із баклажанів містить баклажани, сіль, чорний мелений перець. Баклажани використовують печені, додатково вноситься кунжутна паста, лимонна кислота, часник, червоний мелений перець при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Баклажани печені – 60…73 Кунжутна паста – 17,5…38 Лимонна кислота – 0,5…1,5 Сіль – 0,5…1,5 Часник – 0,1…0,3 Прянощі (чорний і червоний мелений перець) – 0,025…0,075.