Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет делікатесний з м`яса оленя (Патент на корисну модель № 80724)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Миніч, Руслан Миколайович
    Паштет делікатесний з м`яса оленя містить печінку яловичу, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, м`ясо оленя бланшоване, білий хліб, крупу манну. Pate a delicacy from meat of deer contains a liver of beef, chicken, eggs, bow, carrot, butter and water, meat of deer blanshovane, wheat bread, groats manna.