Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Паштет делікатесний з м`яса оленя (Патент на корисну модель № 80724)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Миніч, Руслан МиколайовичПаштет делікатесний з м`яса оленя містить печінку яловичу, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, м`ясо оленя бланшоване, білий хліб, крупу манну. Pate a delicacy from meat of deer contains a liver of beef, chicken, eggs, bow, carrot, butter and water, meat of deer blanshovane, wheat bread, groats manna.