Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія Ігорівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і гідролізоване морквяне пюре.
  • Ескіз
    Документ
    Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)
    (2012) Оболкіна, Віра Іллівна; Йовбак, Уляна Сергіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Термостабільна начинка, що пропонується у даній моделі, задовольняє вимоги до термостабільності виробів, має збагачену харчову цінність. В даній технології виключається використання штучних барвників за рахунок природнього барвника β-каротину, що входить до складу рослинної сировини. Розроблено рецептуру термостабільної начинки на основі морквяного пюре та низькометоксильованого пектину. Thermostable filling offered in this model satisfies the requirements for thermal products, has enriched nutritional value. In this technology eliminated the use of artificial coloring by natural dyes β-carotene, which is part of the plant material. A thermostable filling recipe from carrot puree and pectin.