Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана ВасилівнаЗадачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.