Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Гамбургер «Делікатесний» (Патент на корисну модель № 87784)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна
    Розроблено гамбургер, що містить свинину напівжирнута м'ясо куряче у співвідношенні 50:50, гідратовані висівки пшеничні, висівки для паніровки, цибулю ріпчасту, перець чорний мелений, взяті у кількості від вмісту м'яса. A hamburger that contains semi fat porkand chicken meat 50:50, hydrated wheat bran, bran for breading, onion,ground black pepper, taken in quantity of meat content.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Повх, Тетяна Михайлівна
    Формула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3.