Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна
    Розроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та дыабетичними властивостями. A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)
    (2005) Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна
    Дані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С. These studies have shown that optimum temperature emulsion for preparation animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на корисну модель № 8352)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович
    Дані досліджень показали, що внесення разом з інуліном фруктози та крюпорошку бруньок смородини чорної в пласт масла дозволяє отримати масло згарним смаком лікувально-профілактичного призначення,яке має діабетичні та радюпротекторні властивості. These studies have shown that adding fructose and black currant buds powder provides a good taste of health care appointment.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної пасти із порошком буряку червоного столового (Патент на корисну модель № 84518)
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана Анатоліївна
    Розроблено рецептуру масляної пасти із порошком буряка червоного столового. It was develeped the recipe of butter paste with red beet powder.