Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Крохмальна патока-екстракт (Патент на винахід № 43666)
    (2001) Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Шиян, Петро Леонідович; Верхградська, Міра Аркадіївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Решетнікова, Світлана Леонідівна
    В основу винаходу поставлена задача одержання крохмальної патоки-екстракту, збагаченої біологічно-активними речовинами зернових культур та зниження її собівартості. In basis of invention the problem of receipt is set by starched treacle-extract, enriched by the biologically-active substances of grain-crops and decline of her prime price.
  • Ескіз
    Документ
    Лабораторна установка для приготування пророщених злакових культур (17340)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Опис до патенту на корисну модель. Лабораторна установка для приготування пророщених зерен злакових культур. Description to useful model patent. Laboratory setup for cooking germinated cereal.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній» (Патент на корисну модель № 18764)
    (2006) Мукоїд, Роман Миколайович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній».
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф» (Патент на корисну модель № 18762)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бірюков, Ігор Володимирович; Чумакова, Олена Володимирівна
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф».