Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з підвищеною засвоюваністю білка
    (2018) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових порошка кореню бедринця ломикаменевого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain high-protein bakery products that have a higher degree of protein assimilation due to the component of the pumice root of Pimpinella saxifraga.
  • Ескіз
    Документ
    Високобілковий хліб підвищеної засвоюваності
    (2018) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва високобілкових хлібобулочних виробів з підвищеною засвоюваністю білкової складової. Технічний результат полягає в отриманні високобілкових хлібобулочних виробів, що мають вищий ступінь засвоєння білка за рахунок складових екстракту бобівника трилистого. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of high-protein bakery products with increased digestibility of the protein component. The technical result is to obtain a high-protein baked goods with a higher degree of assimilation of protein extract components by menyanthes.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб білково-соєвий (патент на корисну модель № 119388)
    (2017) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Самбурський, Федір Гаврилович
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and soy protein isolate. The technical result is to obtain bakery products containing high protein content and have a higher degree of digestibility due to the growth of the limiting amino acid content.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з підвищеним вмістом рослинного білка (патент на корисну модель № 116563)
    (2017) Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Грищенко, Тетяна Володимирівна
    Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом горохового білка. Технічним результатом є отримання хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely to the bakery industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and peanut protein isolate. The technical result is the production of bakery products containing high protein content and have a high degree of absorption due to the increase in the content of the limiting amino acid.