Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Паштет «Домашній» (Патент на корисну модель № 139503)
    (2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Черненко, Анна Вікторівна; Смалько, Людмила Миколаївна; Шевченко, Іванна Юріївна
    В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури паштету з високими структурно-механічними, функціональними, технологічними та органолептичними показниками. Паштет містить печінку, сало свиняче, цибулю ріпчасту пасеровану, моркву пасеровану, сіль кухонну, спеції. Згідно з корисної моделлю, як печінку містить печінку свинячу та печінку курячу, додатково містить свинину нежирну, суху сироватку молочну, воду питну. The utility model is based on the task of developing a recipe for pate with high structural and mechanical, functional, technological and organoleptic characteristics. The pate contains liver, lard, mashed onions, mashed carrots, salt, spices. According to the utility model, as the liver contains pork liver and chicken liver, additionally contains lean pork, dry whey, drinking water.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски «Cмачненькі» (Патент на корисну модель № 139502)
    (2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смалько, Людмила Миколаївна; Черненко, Анна Вікторівна
    В основу корисної моделі поставлено задачу шляхом застосування більш дешевої та поширеної основної сировини, підвищити рентабельність виготовлення сосисок, зі збереженням високої якості, додаванням до їх складу сухої молочної сироватки та яблучного пектину, що надасть продукту радіозахисні властивості, збереже харчову та підвищить біологічну цінність. Сосиски містять свинину, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, суміш спецій, згідно з корисною моделлю, використовується свинина вищого сорту, та додатково містять м'ясо куряче, суху молочну сироватку, яблучний пектин та воду питну. The utility model is based on the task of using cheaper and more common basic raw materials, to increase the profitability of making sausages, while maintaining high quality, adding whey powder and apple pectin, which will give the product radioprotective properties, preserve nutritional and biological value. Sausages contain pork, table salt, granulated sugar, sodium nitrite, a mixture of spices, according to the utility model, high-grade pork is used, and additionally contain chicken, whey, apple pectin and drinking water.
  • Ескіз
    Документ
    Продукт сирокопчений «М’ясна соломка» (Патент на корисну модель №138738)
    (2019) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Шевченко, Іванна Юріївна
    Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопченого продукту з використанням біологічно активної сировини, спільна дія компонентів якої направлена на отримання пікантного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. До складу продукту сирокопченого "М'ясна соломка", що містить свинину напівжирну знежиловану, яловичину вищого ґатунку знежиловану, а також сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, прянощі, згідно з корисною моделлю продукт додатково містить борошно насіння льону, сушений часник, корінь імбиру та суху молочну сироватку, збагачену Mg та Мn. The task of the utility model is to develop a recipe for a smoked product using biologically active raw materials, the joint action of the components of which is aimed at obtaining a spicy product with high organoleptic characteristics and the ability to long-term storage. The composition of the product smoked "Meat straws", containing semi-fat skimmed pork, high-grade skimmed beef, as well as table salt, granulated sugar, sodium nitrite, spices, according to the utility model, the product additionally contains flaxseed flour, dried garlic, ginger root and whey powder enriched with Mg and Mn.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого, у тістовій оболонці (Патент на винахід № 105099)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула винаходу: Фарш для напівфабрикату, замороженого у тістовій оболонці, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-33,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,5-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 суха молочна сироватка 1,0-2,5. Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 21,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-33,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,5-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 milk whey1,0-2,5
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на винахід № 104956)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула винаходу Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці, який містить м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, сухе знежирене молоко, яйця перепелині при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-36,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 2,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 сухе знежирене молоко 1,0-2,5 Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-36,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 skimmed milk 1,0-2,5
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779)
    (2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Литвин, Сергій Володимирович
    Котлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула корисної моделі Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас % свинина жилована жирна 25,0-35,0 яловичина котлетна 20,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-35,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,4-0,8 суха молочна сироватка 1,0-3,0 Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-35,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-35,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.4-0.8 whey powder 1,0-3,0