root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Патенти, авторські свідоцтва
Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
1
search.filters.author.Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
1
search.filters.author.Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
1
search.filters.author.Півторацька, Ангеліна Анатоліївна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-5548-1719
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0712-448X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-2617-006X
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.кисломолочна паста
1
search.filters.subject.sour milk cheese
1
search.filters.subject.sour milk paste
1
search.filters.subject.vegetable raw materials
1
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2020
×
Ключове слово: search.filters.subject.кисломолочна паста
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти
(
2024
)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Півторацька, Ангеліна Анатоліївна
Показати більше
Спосіб виробництва кисломолочно-овочевої пасти передбачає складання суміші з кисломолочного сиру та структуроутворювача, перемішування суміші, теплову обробку, охолодження, фасування та до охолодження
Показати більше