Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу (Патент на винахід № 104081)
    (2013) Чагайда, Андрій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
    Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу складається з ємкості для приготування замісу, гостропарової контактної головки, апарата для термоферментативної обробки, вакуумоцукрювача, теплообмінника охолодження оцукреного замісу, насосів, термокомпресорa вторинної пари, трубопровoду вторинної пари і трубопроводів. A system for batch low temperature cooking and saccharification consists of a reservoir for batch preparation, direct steam contact head, an apparatus for thermofermentative processing, a vacuum saccharifier, a heat exchanger for cooling the saccharified batch, pumps, a thermocompressor of the secondary steam, a pipeline of the secondary steam, and pipelines.
  • Ескіз
    Документ
    Система оцукрення замісу за одностадійною схемою (Патент на винахід № 103969)
    (2013) Чагайда, Андрій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
    Система належить до технологічного обладнання, яке призначене для оцукрення замісів та може бути використана в спиртовій промисловості. Система оцукрення замісу за одностадійною схемою складається з ємкості для приготування замісу, насосів, гостропарової контактної головки, апарата для термоферментативної обробки, теплообмінника охолодження оцукреного замісу, теплообмінника-рекуператора і трубопроводів, причому між ємкістю для приготування замісу і гостропаровою контактною головкою встановлено теплообмінник-рекуператор. Запропонована система дозволяє використовувати енергетичний потенціал вихідного потоку води після охолодження оцукреного замісу, зменшити енергетичні витрати і споживання води. The system relates to technological equipment suited for batch saccharification, and can be used in alcohol industry. Batch saccharification system according to one-stage scheme consists of reservoir for batch preparation, pumps, direct steam contact head, apparatus for thermofermentative processing, recuperative heat exchanger and pipelines, wherein recuperative heat exchanger is installed between the reservoir for batch production and direct steam contact head. The proposed scheme allows to use energetic potential of initial aqueous flow after cooling of saccharified batch, to reduce power and water consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Система оцукрення замісу за одностадійною схемою (Деклараційний патент на корисну модель № 80239)
    (2013) Чагайда, Андрій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
    Система оцукрення замісу за одностадійною схемою містить ємкість для приготування замісу, насосів, гостропарову контактну головку, апарата термоферментативної обробки, теплообмінника охолодження оцукреного замісу і трубопроводів, теплообмінник-рекуператор. A system for batch saccharification according to single-stage scheme contains reservoir for batch preparation, pumps, direct steam contact head, apparatus for thermofermentative treatment, heat exchanger for cooling of saccharified batch and pipelines, recuperative heat exchanger.
  • Ескіз
    Документ
    Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу (Деклараційний патент на корисну модель № 77815)
    (2012) Чагайда, Андрій Олегович; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
    Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу містить ємкості для приготування замісу, гостропарову контактну головку, апарат термоферментативної обробки замісу, вакуумоцукрювач, теплообмінник охолодження оцукреного замісу, насоси і трубопроводи, та доповнена термокомпресором вторинної пари і ділянкою трубопроводу вторинної пари. A system of low-temperature cooking and saccharification of batch contains reservoirs for batch preparation, direct steam contact head, apparatus for thermofermentative batch processing, vacuum saccharifier, heat exchanger for cooling of saccharified batch, pumps and pipelines, supplemented with thermocompressor of secondary stream and pipeline region of secondary stream.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до спиртового зброджування (Деклараційний патент на винахід № 56595)
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Жуковський, Віктор Антонович; Шевченко, Василь Іванович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Наталія Вікторівна; Михайлів, Андрій Петрович
    Способ отличается тем, что общее количество осахаривающего ферментного препарата делят на две части в соотношении 1:2,3-3,0, при этом меньшую часть задают на стадию приготовления замеса, а большую – на стадию осахаривания. Cпосіб відрізняється тим, що загальну кількість оцукрюю чого ферментного препарату ділять на дві частини в співвідношенні 1:2,3-3,0, при цьому меншу частину задають на стадію приготування замісу, а більшу – на стадію оцукрювання. Method differs by the fact that the total quantity of saccharifying enzyme preparation divided into two parts in the ratio 1:2,3-3,0, with a smaller part addition in stage set batch cooking, and more - to the stage of saccharification.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок з кукурудзи (Патент на корисну модель № 19846)
    (2006) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович,; Шевченко, Василь Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович,; Сухомлин, Олександр Анатолійович,; Шиян, Петр Леонидович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Українець, Анатолій Іванович
    Корисна модель відноситься до вдосконалення способу одержання спиртових бражок з кукурудзи шляхом досягнення однорідності та тонкості помелу, обробки його антисептиком, підвищення ступеню гідролізу крохмалю. An useful model behaves to the improvement of methods of receipt of spirit home-brewed beers from a corn by the achievement of homogeneity and fineness of grade, treatment, increase of degree of hydrolysis of starch.