Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання бурякової стружки (Деклараційний патент на корисну модель №110792)(2016) Люлька, Дмитро Миколайович; Пономаренко, Віталій Васильович; Пушанко, Микола Миколайович; Люлька, Олександр МиколайовичСпосіб отримання бурякової стружки передбачає різання цукрових буряків під дією відцентрової сили на нерухомих ножах. В зону різання подається відпрацьований сатураційний газ з апарата І сатурації при температурі 75…80 °C та концентрацією СО2 10…15 об. % або з апарата II сатурації при температурі 95…102 °C та концентрацією СО2 12…17 об. %. The method of obtaining beet shavings involves the cutting of sugar beets under the action of centrifugal force on the fixed knives. The extraction gas from the apparatus I of carbonation at a temperature of 75 ... 80 ° C and a concentration of СО2 10 ... 15 volts is supplied to the cutting zone. % or from the apparatus of II saturation at a temperature of 95 ... 102 ° C and a concentration of СО2 12 ... 17 vol. %Документ Спосіб отримання бурякової стружки (Патент на корисну модель №86656)(2014) Адаменко, Андрій Прокопович; Адаменко, Павло Андрійович; Люлька, Олександр МиколайовичСпосіб отримання бурякової стружки шляхом різання буряків ножами в бурякорізці, який відрізняється тим, що різання буряків виконується ножами з зигзагоподібною ріжучою частиною та ножами з прямолінійною ріжучою частиною, які послідовно чергуються в бурякорізці. A method for producing sugar beet cossettes by cutting the beets inside beet slicer, characterized bybeets are cut with knives with winding cutting edge (knives of keningsfeld type) and knives with flat cutting edge (flat knives), that are alternating in knive chassis.