Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Хліб «Гречана цибулинка» (Патент на корисну модель № 116663)
    (2017) Михонік, Лариса Анатоліївна; Ласлов, Ніколетта Йосипівна
    Запропоновано рецептуру хліба з оздоровчими властивостями. Хліб містить пшеничне борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль, гречані пластівці, гречані висівки та смажену цибулю. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The recipe of bread with improving properties is offered. Bread contains wheat flour, dry wheat gluten, yeast, salt, buckwheat flakes, buckwheat bran and fried onions. The recipe provides a bread with good organoleptic indicators, high content of dietary fiber, minerals and vitamins.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)
    (2014) Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)
    (2012) Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.