Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Біологічно активна добавка до їжі «Декстрайод» для профілактики йодного дефіциту (Патент на винахід № 117697)(2018) Полумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Кравченко, Віктор ІвановичВинахід належить до харчової промисловості, а саме до біологічно активних добавок до їжі, і може бути використана для виробництва біологічно активних добавок (БАД) до їжі і функціональних продуктів харчування, що містять БАД. Задачею, на вирішення якої направлений винахід спрямована на профілактику йододефіциту та оптимізацію йодного обміну в організмі людини. The invention relates to the food industry, namely to biologically active food additives, and can be used for the production of biologically active food additives (BAA) and functional foods containing dietary supplements. The problem to be solved by the invention is aimed at the prevention of iodine deficiency and optimization of iodine metabolism in the human body.Документ Біологічно активна добавка «Декстрайод» для профілактики йодного дефіциту (Патент на корисну модель № 114818)(2017) Полумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Кравченко, Віктор ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме до біологічно активних добавок до їжі, і може бути використана для виробництва біологічно активних добавок (БАД) до їжі і функціональних продуктів харчування, що містять БАД. Дана корисна модель спрямована на профілактику йододефіциту та оптимізацію йодного обміну в організмі людини. The utility model belongs to the food industry, namely to biologically active food additives, and can be used for the production of biologically active food additives and functional foods containing dietary supplements. This useful model is aimed at the prevention of iodine deficiency and optimization of iodine metabolism in the human body.Документ Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру (Патент України на корисну модель № 38852)(2009) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПатент на корисну модель на спосіб виробництва десерту з кисломолочного сиру, що збагачений дієтичною добавкою «Гемовітал», і містить легкозасвоюване органічне залізо. Спосіб передбачає попереднє витримування добавки в вершках з подальшим перемішуванням інгредієнтів рецептури. A utility model patent for a method of producing a dessert of cheese, enriched dietary supplement "Gemovital", and contains easily digestible organic iron. The method provides pre-aging additive, followed by stirring the cream formulation ingredients.