Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Огляд міжнародного досвіду побудови системи управління безпекою та гігієною праці(2022) Клименко, Діана Вікторівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаУ роботі проаналізовано міжнародний досвід побудови системи управління безпекою та гігієною праці якій показав, що в більшості країн світу забезпечення здорових та безпечних умов праці відповідно до вимог законодавства покладено на роботодавця. Застосування системного підходу до управління безпекою та гігієною праці на підприємствах та в організаціях будь якої сфери діяльності різних галузей економіки забезпечує підтримку заходів з профілактики та захисту на необхідному рівні з оцінкою їх ефективності шляхом ефективного управління ризиками на робочому місці.Документ Автоматизація обліку та аналізу нещасних випадків на підприємствах харчової промисловості(2013) Водяник, А. О.; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаАнотація. Розроблена програма для моніторингу та оперативного аналізу нещасних випадків на підприємствах харчової промисловості. Аналіз нещасних випадків здійснюється за допомогою бінарного поєднання (групи) “причина травмування – вид травматичної події”, що багатократно збільшує кількість можливих варіантів (різновидів) причин травмування, прихованих у статистичних даних. Таблиці статистичних даних про види травматичних подій та причини нещасних випадків сформовано таким чином, що кожному нещасному випадку відповідає лише один вид травматичної події та одна головна причина нещасного випадку. Тобто кількість потерпілих за всіма видами травматичних подій дорівнює кількості потерпілих за всіма причинами нещасних випадків. Програма для моніторингу та оперативного аналізу нещасних випадків дозволяє інженерам з охорони праці харчових підприємств, на основі аналізу причинно-наслідкових зв’язків приймати рішення щодо вибору більш цілеспрямованих профілактичних заходів. The program for monitoring and rapid analysis of accidents in the food industry. Analysis of accidents by using binary combination (group) "cause of injury - type of traumatic event" that repeatedly increases the number of possible options (varieties) causes injury, hidden in the statistics. Tables of statistical data on the types of traumatic events and causes of accidents is formed so that each accident meets only one type of traumatic event and one of the main causes of accidents. That is, the number of victims of all types of traumatic events is the number of victims of all causes of accidents. The program for monitoring and rapid analysis of accidents allows engineers for safety food businesses based on the analysis of causality choose more targeted preventive measures.