Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНаведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.Документ Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників(2016) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаБуло проведено комплекс досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних показників якості цукрозамінників, встановлено їх вплив на утворення піноподібної структури бісквітного тіста та готових виробів. Визначено раціональні параметри тістоприготування та термооброблення бісквітів на основі мальтітолу, еритрітолу, ізомальтітолу. There were a set of studies to determine the physical, chemical and technological parameters as sugar replacers, found their influence on structure formation spumy sponge cake dough and finished products. It was determined rational parameters preparation of dough heat treatment and sponge cakes based on maltitol, erytritol, izomaltitol.Документ Новітні технології бісквітних напівфабрикатів на основі використання цукрозамінників-поліолів(2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНа теперішній час у світі з кожним роком збільшується кількість людей, які страждають на серцево-судинні та ендокринні захворювання. Одним з найбільш поширених ендокринних захворювань є цукровий діабет. Цукровий діабет -синдром хронічної гіперглікемії та глюкозурії, обумовлений абсолютною або відносною недостатністю інсуліну, що призводить до порушення всіх видів обміну речовин. У світі близько 3% населення страждають на цукровий діабет,в Україні зареєстровано 1,3 млн. хворих. At present, the world each year the number of people suffering from cardiovascular and endocrine diseases. One of the most common endocrine disease is diabetes. Diabetes -syndrom chronic hyperglycemia and glycosuria due to absolute or relative lack of insulin which leads to the violation of all types of metabolism. In about 3% of the world population suffering from diabetes in Ukraine registered 1.3 million. Patients.Документ Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників(2014) Абрамова, Асьят Георгіївна; Макарик, Оксана; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.