Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні(2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУкраїнський кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.Документ Кейтеринг – запорука успішного розвитку ресторанного бізнесу(2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаЯкщо ще недавно в Україні про кейтеринг було відомо лише вузькому колу професіоналів, то сьогодні український ринок кейтерингу сформований і широко розвинений. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження.