Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів(2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.Документ Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга АндріївнаДокумент Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.