Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів
    (2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Модернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    З метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молока
    (2015) Бабанова, Олена Ігорівна; Таран, Віталій Михайлович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Перспективним напрямком розв'язання проблеми збереження природних властивостей молока може стати застосування пірамідальних конструкцій. Application of pyramidal constructions can become perspective direction of rozv''yazannya problem of maintainance of natural properties of milk.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження електропровідних властивостей м'яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу
    (2015) Скрипник, В. О.; Фарісєєв, Андрій Геннадійович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Жарені кулінарні вироби з натурального м'яса є однією з найбільш популярних страв серед відвідувачів закладів ресторанного господарства. Однак традиційне обладнання для їх приготування характеризується низькою енергоефективністю, а сам процес жарення відрізняється значною тривалістю та втратами в масі готових виробів. The fried ready-to-serve foods from natural meat are one of the most popular foods among the visitors of establishments of restaurant economy. However characterized a traditional equipment for their preparation is low energoefektivnistyu, and the process of frying differs considerable duration and losses in-bulk the finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Відомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу очищення молока з метою удосконалення сепаратора ОЦМ-5
    (2015) Лебединець, Ігор; Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович
    Модернізація барабану сепаратора гарантує ефективне очищення, так як в камері твердої фази завжди забезпечується ефективна очищувальна дія, оскільки у всіх критичних точках між ламелями і барабаном постійно протікає досить великий потік і, зокрема, забезпечується досить інтенсивний рух молока. Modernization drum separator ensures efficient cleaning, since the camera always provided solid phase Cleansing effective performance because all critical points between the slats and drum constantly flowing stream rather large and, in particular, is relatively heavy traffic milk.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Валеріївна
    Моделюванням підтверджено можливість регулювання швидкості зміни температури напівфабрикату за умов комбінованого жарення з ЕКН. A design is confirm possibility of adjusting of speed of change of temperature of intermediate product at the terms of the combined frying from EKN.