Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробів(2024) Магеровський, Назарій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів відноситься до обладнання м'ясної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі, ковбасних виробів. Зпроєктована дослідна установка для теплового оброблення ковбасних виробів дозволяє зменшити кратність повітрообміну і питомого повітряного навантаження за рахунок чого підвищується рівномірність розподілення повітряної та димоповітряної суміші в камері і зменшуються енерговитрати на обробленняДокумент Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаМодернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаЗ метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.Документ Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаВідомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.Документ Дослідження термообробки інфрачервоним випромінюванням ковбасних виробів з метою інтенсифікації їх виробництва(2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаВикористання електрофізичних методів обробки харчових продуктів є одним з найбільш перспективних способів вирішення цієї важливої задачі. Застосування струму промислової частоти (50 Гц) технічно є більш простим і економічно доцільним порівняно з методами контактного і безконтактного нагріву струмами підвищених, високих частот і НВЧ.