Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технології майонезу з використанням моно-диацилгліцеролів
    (2014) Тимощук, А. Ю.; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій Іванович
    Майонез займає одне з ведучих місць і користується великим попитом у населення, він задовільняє різні смаки, підходить практично до всіх вікових груп. Майонез на яєчних жовтках — це продукт високої харчової цінності, але для хворих, які повинні контролювати вміст холестерину в їжі, споживання його має бути обмеженим. Mayonnaise is one of the leading places and is in great demand among the population, it satisfies different tastes, suitable for almost all age groups. Mayonnaise in egg yolks - a product of high nutritional value, but for patients who have to control cholesterol in food, its consumption should be limited.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторів
    (2014) Тимощук, А. Ю.; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович
    Результати досліджень свідчать про ефективність використання моно-та диацилгліцеролів, як емульгатора з метою повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу. Це дозволяє виробляти майонез без холестерину, підвищити бактеріальну чистоту готового продукту. Studies indicate efficiency of mono-and dyatsylhlitseroliv as an emulsifier for a comprehensive replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise. This allows you to produce mayonnaise without cholesterol, increase bacterial purity of the final product.