Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культур(2016) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Кириченко, Марина Михайлівна; Петрук, Леся Олегівна; Рахметов, Джамал БахлуловичПерспективним є використання продуктів перероблення зерна просових культур, які є джерелом цінних нутрієнтів, у виробництві оздоровчих харчових продуктів. The perspective is to use products of grain processing millet crops, which are a source of nutrients, production of health food.Документ Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці(2014) Сеульська, Юлія; Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаБатончик на основі пророщеного зерна пшениці не містить цукру, тому може бути включений до харчового раціону людей, що страждають на порушення обміну речовин. Batonchik from sprouted wheat contains no sugar, so it can be included in the diet of people suffering from metabolic disorders.