Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Проектування підприємств громадського харчування
    (2014) Бакус, Олександр Олександрович; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Щоб створити необхідні умови для задоволення потреб людей у повноцінному харчуванні, підвищення якості обслуговування і надання додаткових послуг підприємствами. Першим завданням в цьому відношенні здобуває комплекс заходів, спрямованих на раціональну організацію мережі підприємств харчування, будівництво нових підприємств, реконструкцію і модернізацію діючих, упровадження прогресивних технологій і форм обслуговування. To create the necessary conditions to meet the needs of people with good nutrition, improvement of services and ancillary services companies. The first task in this regard gets a set of measures aimed at the rational organization of the network of supply, construction of new facilities, renovation and modernization of existing, introduction of advanced technologies and forms of service.