Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Дарина Сергіївна
    Враховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини
    (2020) Новохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum puree
  • Ескіз
    Документ
    Використання дикорослої сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначення
    (2014) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    У роботі підтверджено доцільність використання у технології зефіру нової нетрадиційної сировини (пюре фізалісу, калини та терену), а у рецептурі мармеладу -- пектину у якості драглеутворювача, желюючого пюре з яблук та ревеню, соку плодів бузини чорної та екстрактів лікарських трав (чабрецю, материнки та фіалки). Це дозволяє створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The work confirmed the feasibility of using in technology of zephyr new raw materials (Physalis, Viburnum and Blackthorn puree), and in the fruit and jelly marmalade with pectin as structurant, gelling apple and rhubarb sauce enriched by fruit juice and black elderberry and extracts of herbs (thyme, oregano and violet). That allowing health improvement final product with good taste and appearance, high nutritional value creation.