Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва пасти з гарбуза
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Було розробленно технологію виробництва пасти з гарбуза. Встановлено, що теплове оброблення сировини в полі НВЧ сприяє збереженню вітамінів на 90-95%. Додавання до гарбузового пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з моркви, солодкого перцю, обліпихи та ін. дозволяє тримати пасту зі значною кількістюі барвних речовин, вітамінів, пектинових речовин та клітковини.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
    (2017) Пластун, Яна Валеріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Розглянуто технологію отримання томатних соусів із додаванням пюре із дикорослих ягід Розроблена технологія забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. The technology of obtaining tomato sauces with the addition of purée from wild berries is considered. The developed technology ensures the production of a high-quality product, which preserves all the ingredients of the raw material in a concentrated form.