Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології соусів із додаванням бобових
    (2023) Кіях, Євгеній Борисович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Величезну роль у вирішенні проблеми збільшення кількості білка відіграють зернобобові культури як сировина для його виробництва, до яких належать соя, горох, квасоля, сочевиця, нут, маш, арахіс. За хімічним складом та харчовою цінністю ці культури найбільш близькі до тваринних білків – м'яса, риби, а також молока. A huge role in solving the problem of increasing the amount of protein is played by legumes as raw materials for its production, which include soybeans, peas, beans, lentils, chickpeas, mung beans, and peanuts. In terms of chemical composition and nutritional value, these crops are closest to animal proteins - meat, fish, and milk.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторів
    (2017) Маєвський, Олександр Сергійович; Матко, Світлана Василівна; Бессараб, Олександр Семенович
    В ході проведених досліджень було встановлено параметри попереднього волого-теплового оброблення бобових, на прикладі машу, вивчено вплив на кінетику набухання температурного фактора. In the course of the research, the parameters of the previous wet-heat treatment of legumes were established, for example, the masha, the effect on the kinetics of the swelling of the temperature factor was studied.