Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Органічні томатні снеки — інноваційний продукт на ринку харчових продуктів
    (2020) Шульга, Анна Вікторівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    За результатами дослідження встановлено, що використання овочевої та зернової сировини доцільне при виробництві органічної снекової продукції. В розроблених овочевих снеках в якості основної сировини використовуються томатне пюре, насіння соняшника та насіння кунжуту. Використання запропонованої органічної сировини дозволяє отримати низькокалорійний продукт з високою харчовою цінністю.