Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення(2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Кохан, Олена ОлександрівнаПроведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.Документ Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями(2015) Мазур, Любов Сергіївна; Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла МиколаївнаВ роботі наведено результати досліджень по використанні фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з функціональними властивостями. Вказано умови приготування карамельної маси з використанням фруктози і лактулози. Також визначено глікемічний індекс і сорбційні властивості жувальної карамелі. The paper presents the results of research on the use of fructose and lactulose probiotics in the manufacture of chewing caramel with functional properties. Conditions specified cooking caramel mass using fructose and lactulose. Also the glycemic index and absorption properties of chewing candy.Документ Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці(2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр СергійовичНормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.Документ Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту(2014) Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса МихайлівнаЖувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."