Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервів
    (2017) Вернигора, Олена Олександрівна; Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
    Консерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології м’ясних та м’ясомістких консервів других страв
    (2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
    М’ясо в комбінації з іншою сировиною в продуктах харчування розглядається як джерело білку і жиру. Харчова і біологічна цінність консервів нижче, ніж страв зі свіжого м’яса тому, що в процесі їх приготування застосовують технологічні прийоми, які передбачають високотемпературну обробку. Meat in combination with other raw materials in food is seen as a source of protein and fat. Food and biological value of canned lower than fresh meat dishes from the fact that in the process of preparation of using technological methods which provide high temperature processing.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів
    (2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Анісімова, Анна Вячеславівна; Страшинський, Ігор Мирославович
    Консерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка м’ясних консервів для функціонального харчування
    (2016) Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович
    На сучасному етапі розвитку економіки в нашій країні все більш актуальною стає необхідність реалізації питань, спрямованих на підвищення ефективності виробництва з одночасним раціональним використанням сировинних ресурсів і поліпшенням якості м’ясних консервів. At the present stage of economic development in our country is becoming more urgent need for the implementation of issues to improve the efficiency of production while the rational use of natural resources and improving the quality of canned meat.