Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства
    (2024) Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Шаран, Лариса Олександрівна
    Наразі актуальним та надзвичайно важливим питанням в Україні та європейських країнах є виробництво екологічної харчової продукції та впровадження інновацій українських еко-технологій, які б відповідали екологічним стандартам та попиту споживачів. Наразі основними напрямками в даному питанні є: використання місцевих сировинних матеріалів, органічне сільське господарство, екологічні упаковки, переробка та використання відходів, співпраця з організаціями з екологічно чистою продукцією