Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Сухі сніданки коекструзійної технології(2014) Бур'ян, Олександр; Дрьомін, О. І.; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичСвітові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово- ягідній основі. Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.