Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання пшеничних висівок у виробництві здобного виробу для школярів
    (2023) Буркацький, Євген Васильович; Дейнега, Дмитро Васильович; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    У роботі представлено результати розроблення здобного виробу булочки «Шкільної з висівками», збагаченої пшеничними висівками, як джерела харчових волокон. Розроблений виріб сприятиме розширенню асортименту хлібобулочних виробів для харчування школярів відповідно до рекомендацій запроваджених реформою шкільного харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування ферменту ксиланази у виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон
    (2023) Дейнега, Дмитро Васильович; Буркацький, Євген Васильович; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    У роботі розглянуто питання щодо застосування ферменту ксиланази у виготовлення хлібобулочних виробів з цільнозмеленого борошна або з сортового борошна з додаванням висівок для покращання їх споживчих характеристик.