Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування(2014) Буряк, Ірина; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичДля використання гарбуза, як наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування, раціональними параметрами процеса бланшування є: концентрація цукрового сиропу - 70 %, тривалість взаємодії фаз - 5 хв. To use the pumpkin as a filler in the production of canned baby food, rational blanching process parameters are: concentration of sugar syrup - 70%, duration of interaction phases - 5 min.Документ Дослідження процеса бланшування гарбуза при виробництві консервів для дитячого харчування(2014) Буряк, Ірина; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичРобота присвячена вивченню можливості використання гарбуза в якості наповнювача при виробництві консервів для дитячого харчування. Встановлено раціональні параметри процеса бланшування гарбуза. The work is dedicated to studying the possibility of using pumpkin as a filler in the production of canned baby food. Rational process parameters of pumpkin blanching are set.