Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості
    (2021) Бутенко, Ліана Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Саботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.