Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність використання вівсяного борошна при виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Мельник, Ірина Олегівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаЕфективним способом оптимізації харчової цінності продуктів і удосконалення структури харчування населення є розвиток виробництва широкого асортименту продуктів емульсійного типу, у складі яких використовують борошно злакових культур, у тому числі вівсяне. An effective way to optimize the nutritional value of products and improve the structure of the population's nutrition is the development of the production of a wide range of emulsion-type products, which use cereal flour, including oatmeal.Документ Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Кушнір, Анатолій Олександрович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаУ період військового стану, епідемії хвороб, постійного стресу забезпечення населення харчуванням є одним з важливих завдань. Харчування повинно не лише задовольняти фізіологічні потреби та слугувати енергією для організму, але й мати профілактичну та лікувальну дію. Саме тому виробництво харчових продуктів загального та спеціального призначення з використанням біологічно активних речовин, сприяння формування у населення звичок раціонального харчування є актуальним. In the period of martial law, disease epidemics, and constant stress, providing the population with food is one of the important tasks. Food should not only satisfy physiological needs and serve as energy for the body, but also have preventive and curative effects. That is why the production of food products of general and special purpose with the use of biologically active substances, promoting the formation of healthy eating habits among the population is relevant.Документ Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв. Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.Документ Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у технології посічених напівфабрикатів(2022) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія ВікторівнаОдним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві сировини, щo впливає на якість готового продукту. При цьому покращуються функціонально-технологічні властивості за рахунок використання нових видів сировини для фортифікації. One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of raw materials in their production, which affects the quality of the finished product. At the same time, the functional and technological properties are improved due to the use of new types of raw materials for fortification.Документ Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки(2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПроведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.Документ Технологія фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки(2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Дубівко, Анастасія СергіївнаОб’єктом досліджень було обрано посічені м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури сухої молочної сироватки та вівсяного борошна. Наведено корисні речовини, які містяться у молочній і рослинній сировині та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. The object of research was chopped meat semi-finished products, which were proposed to be enriched by adding dry milk whey and oat flour to the recipe. Useful substances contained in dairy and vegetable raw materials are given and it is suggested to include them in the recipe of semi-finished meat.Документ Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки фортифікованої Магнієм та Манганом у технології посічених напівфабрикатів(2022) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Бірюк, Юлія ВікторівнаДля нормальної життєдіяльності і засвоєння їжі людський організм повинен отримувати усі поживні речовини у певних співвідношеннях.Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві сировини, ресурсів, що містять рослинні та молочні білки а також Магній та Манган. For normal life and assimilation of food, the human body must receive all nutrients in certain ratios. One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of raw materials, resources containing plant and milk proteins, as well as magnesium and manganese in their production.