root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Вархол, Вероніка Олегівна
1
search.filters.author.Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
Ключові слова
search.filters.subject.natural food dyes
1
search.filters.subject.flour products
1
search.filters.subject.борошняні вироби
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.натуральні харчові барвники
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Вархол, Вероніка Олегівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.natural food dyes
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів
(
2022
)
Вархол, Вероніка Олегівна
;
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
Показати більше
Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.
Показати більше