Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Основні підходи застосування елементів ІІоТ в пакувальних виробництвах(2024) Гавва, Олександр Олександрович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаСучасний підхід до створення пакувальних виробництв передбачає формування закритих зон із регульованим кліматом. Для забезпечення діяльності таких пакувальних виробництв потрібно передбачити дистанційну систему контролю як за технологічними параметрами процесів пакування, так і за технічним станом пакувальних машин-автоматів. Одним із шляхів вирішення цієї задачі є застосування елементів ІІоТДокумент Ініціалізації нестаціонарного моделювання з метою підвищення точності дозування(2024) Гавва, Олександр Олександрович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаОрганізація потокового дозування в пакувальних машинах потребує поєднання високої точності дозування з максимальною швидкістю роботи. Це складне завдання, адже воно потребує ретельного узгодження роботи механічних, електронних та програмних компонентів машини.Документ Інтеграція прецизійного дозатора в мехатронний модуль маніпулятора(2023) Бутик, Тарас Васильович; Гавва, Олександр Олександрович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичТочне дозування рідини- це складний, але актуальний для дослідження процес, зокрема, щодо контролю за точністю формування дози. Найбільш вживаною для в'язких харчових продуктів, біомедичних препаратів є конструкція поршневих дозаторів. Різноманітність конструкцій та характеристик клапанів керування для точного формування дози продукту обумовлює необхідність додаткових досліджень. Основна перевага методу дозування за часом полягає в тому, що кількість продукту, який відбирається із живильника, не залежить від висоти напору, мірної ємності та форми підвідного продуктопроводу. Прототип запропонованого нами клапана був створений та протестований на точність відбору дози від 5 до 50мг із корегуванням діапазону тиску й часу. Отримані результати показали високу повторюваність і точність для продуктів із низькою та середньою в'язкістю (молоко, олія, клей). Їх можна порівняти з існуючими комерційно доступними системами точного дозування.