Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів(2013) Гейнце, Вікторія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бессараб, Олександр СеменовичКоренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them.Документ Дослідження процесу екстракції топінамбура за різних режимів(2012) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Гейнце, Вікторія ВіталіївнаВ статті розглянуті технологію отримання екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом. In the article the technology to extract from artichoke. The basic results of the different technological regimes extraction artichoke under vacuum.