Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів
    (2013) Гейнце, Вікторія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бессараб, Олександр Семенович
    Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу екстракції топінамбура за різних режимів
    (2012) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Гейнце, Вікторія Віталіївна
    В статті розглянуті технологію отримання екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом. In the article the technology to extract from artichoke. The basic results of the different technological regimes extraction artichoke under vacuum.