Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті досліджено піноутворюючі та емульгуючі властивості харчових систем з соками журавлини і калини залежно від рН, температури, кількості цукру та лимонної кислоти. The article investigates the foaming and emulsifying properties of food systems with cranberry and viburnum juices depending on pH, temperature, amount of sugar and citric acid.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів. The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
    (2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.