Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання дріжджів роду brettanomyces в крафтовому пивоварінні
    (2024) Грегірчак, Наталія Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Данилюк, Андрій Романович; Шевчук, Назарій Андрійович
    Сучасна крафтова пивоварна галузь переживає пік своєї популярності, споживачі ставлять нові виклики для виробників крафтового пива очікуючи нових органолептичних властивостей продукції. Крафтові підприємства змушені освоювати нові технології та експериментувати із раніше невідомою сировиною задля забезпечення потреб сучасного пивоварного ринку. Одним із таких сміливих технологічних рішень було впровадження виробництва пива із застосуванням дріжджів роду Brettanomyces, які в більшості пивоварних.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виробництва кислого пива із використанням процесу спонтанного бродіння
    (2024) Данилюк, Андрій Романович; Коваль, Євген Миколайович; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Василів, Володимир Павлович
    Кисле пиво, з його багатством смаків та ароматів, стає все більш популярним серед пивних гурманів. Цей унікальний напій відрізняється від традиційного пива не лише кислинкою, але й складним букетом, що поєднує фруктові, ягідні, пряні та навіть винні нотки.