Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в альбумінних продуктах
    (2014) Козачок, Катерина; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
    В результаті проведених досліджень було встановлено можливість використання клітковини рослинної з насіння кунжуту та жита в якості рослинного інгредієнта в сумішах з альбумінною основою. Встановлені раціональні режими підготовки не молочної складової для збереження якісних показників білкової сировини. As a result of studies have found the use of fiber from sesame seeds and rye as a herbal ingredient in mixtures with albumin basis. Installed rational modes of training is not part of breast conservation for qualitative protein raw materials.