Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження і створення веб-орієнтованої СППР при управлінні розвитку компанії ТОВ «Доктор Філін»(2018) Балашева, А. М.; Грибков, Сергій ВіталійовичСтратегічною метою дослідження є моделювання та створення веб-орієнтованої СППР для поліпшення системи управління розвитком підприємства для надання медичних послуг на прикладі «Доктор Філін». The strategic aim of the study is to simulate and create a web - based DSS to improve the system of management of the development of the enterprise for the provision of medical services on the example of “Doctor Filin”.Документ Використання інструменту SAS для аналізу даних збережених в хмарі(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Балашева, А. М.В результаті використання технології SAS було виявлено унікальний гібридний підхід, що поєднує застосування правил, виявлення аномалій, інтелектуальні моделі і аналітику на основі соціальних мереж, з більш високою точністю і високою продуктивністю передбачати ймовірність шахрайства.The use of SAS technology has revealed a unique hybrid approach combining the application of rules, detection of anomalies, intellectual models and social networking analytics, with higher accuracy and high performance anticipate the possibility of fraud.Документ Використання середовища R для аналізу та виявлення причин виникнення некондиційної продукції у макаронному виробництві(2017) Буряченко, Маргарита Миколаївна; Грибков, Сергій ВіталійовичАвторами в роботі здійснено акцентування на аналізі виробничого циклу та вплив його характеристик на кінцевий продукт, але крім цього враховуються показники сировини, не зважаючи на те, що будь-яка сировина прийнята на виробництво, повинна відповідати усім вимогам якості. Крім цього необхідно відмітити, що макаронне виробництво відноситься до потокового не перервного виробництва, адже весь технологічний цикл відбувається таким чином, що його не можна зупиняти, а протікання технологічних процесів чітко розбито на певні етапи, на яких є можливість впливати на технологічний процес. The authors underline the emphasis on the analysis of the production cycle and the impact of its characteristics on the final product, but, in addition, raw material values are taken into account, despite the fact that any raw material accepted for production, must meet all the requirements of quality. In addition, it should be noted that pasta production refers to the flow of non-interrupted production, since the entire technological cycle is in such a way that it can not be stopped, and the flow of technological processes is clearly divided into certain stages, which have an opportunity to influence the technological process.